fotoreportage Station Zuid

Ik ben momenteel bezig met een leuke opdracht voor Station Zuid. Dit een café in Den Bosch Zuid. Maar het is meer dan een café! Bij Station Zuid kun je zelf activiteiten organiseren. Zo zijn er jamsessies, optredens, dansavonden, een pubquiz en een  bierproeverij. Daarnaast kun je er lekker eten en ook gewoon een biertje drinken. En vergeet het biljarten en darten niet! Om deze verscheidenheid aan activiteiten goed te communiceren hebben eigenaren Nicole en Kristel mij gevraagd om een voorstel uit te werken qua fotografie. Dit heb ik met alle plezier gedaan en nu ben ik bezig met het maken van de foto’s. Een van de vragen van Kristel was om ook hun hond Jackson op de foto te zetten. Deze opdracht lijkt me geslaagd! 🙂

 

kroeghond Jackson geeft high five aan een bezoekster op het terras van Station Zuid
Scroll naar boven