wat is een beeldconcept

ik geloof in de kracht van beeld

portret van vrouw die aan een bos rozen ruikt

Een beeldconcept is de blauwdruk voor het beeld dat jouw verhaal versterkt. Dat verhaal kan bijvoorbeeld een merk zijn, een campagne of je bedrijfsprofiel. Bij het maken van een concept werken we nauw samen. Eerst formuleren we het doel van de te gebruiken beelden; Wat wil je vertellen? Wat zijn de uitgangspunten? Vervolgens ga ik aan de slag en omschrijf het soort beeld, de uitstraling en het doel van de beelden.

Het maken van een beeldconcept is als ware het eerste onderdeel van mijn dienstverlening. Vervolgens ga ik, met het concept als uitgangspunt, aan de slag met het maken van de beelden.

Als ontwikkelaar van het concept, weet ik als geen ander de vertaalslag te maken naar beeld. Voor jou is fijn dat je samenwerkt met één persoon en niet verder hoeft te zoeken naar meerdere partners. Ik kan zelf de fotografie verzorgen en als laatste stap maak ik de selectie van de beelden voor de diverse uitingen zoals social media, websites, folders en tijdschriften.
Scroll naar boven