over mij

Hallo, welkom op mijn website waar je een selectie kunt zien van mijn werk.
Toen ik in 1995 afstudeerde van mijn studie bedrijfskunde, kreeg ik van mijn vader zijn oude pentax SP1000 om mee te nemen op mijn reis door Afrika. Ik was verkocht! In de jaren erna groeide mijn liefde voor de camera sterker en in 2005 besloot ik de sprong in het diepe te wagen: ik werd freelance fotografe.

Van 2007 tot 2011 studeerde ik aan de kunstacademie AKV|St.Joost en sindsdien werk ik zowel in opdracht als aan mijn eigen projecten.
Inmiddels heb ik mijn diensten uitgebreid met het ontwikkelen van beeldconcepten. In de loop van de jaren ben ik klanten steeds meer gaan adviseren over de toe te passen fotografie op basis van het te bereiken doel.

Ik merkte dat veel mensen zich niet realiseren dat het maken van goede foto’s niet alleen een momentopname is maar juist goede voorbereiding nodig heeft. Ik gebruik mijn ervaring graag om mensen hierbij te helpen.

In mijn eigen projecten gebruik ik deze benadering ook. Deze projecten gaan vaak over de persoonlijke beleving van mensen met betrekking tot maatschappelijke ontwikkelingen. Door via de lens de belevingswereld van anderen te onderzoeken, leer ik de ontwikkelingen via andere invalshoeken te bekijken. Het maakt mij een rijker mens.