Ben je op zoek naar een professionele redactionele fotograaf?

Zoek dan niet verder!

Ik bied hoogwaardige redactionele fotografie voor zowel non-profit organisaties als commerciële bedrijven.

fotograaf marieke viergever aan het werk
portret van oudere vrouw die lachend in de camera kijkt terwijl ze met haar tablet werkt.
zakelijke portret voor website fotografie en beeldconcept

Ontdek de verhalen achter de beelden met mijn redactionele fotografie

Ik ben een professionele redactionele fotograaf met jarenlange ervaring in het creëren van verhalende en indrukwekkende beelden voor bedrijven en organisaties. Fotografie meer is dan alleen vastleggen wat je ziet, het is een kunstvorm waarmee ik verhalen kan vertellen en emoties kan oproepen.
Als redactionele fotograaf ben ik altijd op zoek naar de verbinding tussen het verhaal en de foto’s. Veel van mijn opdrachtgevers vragen mij om foto’s te maken voor bij een artikel, en daar put ik mijn inspiratie uit. Ik probeer altijd de essentie van het verhaal te vangen in beeld en de lezer mee te nemen op een visuele reis.
activiteit ouderendag in beeld
portretten voor website

Mijn stijl is een unieke combinatie van creativiteit, verhalenverteller en technische vaardigheden. Met oog voor detail weet ik precies  de juiste sfeer en emotie in beeld te brengen. Ik hou ervan om nieuwe en uitdagende opdrachten aan te gaan en streef altijd naar het creëren van beelden die blijven hangen en een impact maken.

 Ik werk nauw samen met mijn opdrachtgevers om te begrijpen wat ze precies willen bereiken en hoe ik hen daarbij kan helpen. Met passie voor het vak neem ik mijn verantwoordelijkheid serieus om kwaliteitsbeelden te leveren die de verwachtingen overtreffen. Of het nu gaat om reportages of om portretten, ik sta klaar om jouw verhaal in beeld te brengen.

Ik help je graag om beelden te creëren die een verhaal vertellen en deze te delen met de wereld

omar hangt gordijnen in zijn nieuwe huis

Als professionele documentaire fotograaf wil ik graag de verhalen achter de beelden met de kijker delen. Ik ben een ervaren fotograaf en ik breng het verhaal van mijn opdrachtgever tot leven door middel van emotionele en indrukwekkende beelden. Ik heb een creatieve benadering en ik ben gepassioneerd over het vastleggen van verhalen.

Ik wil je graag laten zien dat mijn beelden niet alleen mooi zijn, maar ook een blijvende indruk achterlaten en bijdragen aan de identiteit van jouw organisatie. Ik ben trots op mijn vermogen om verhalen te vertellen.
Laat je inspireren door mijn documentaire fotografie.

Ik sta altijd klaar om jouw verhaal in beeld te brengen

Neem contact met mij op om een afspraak te maken voor professionele redactionele fotografie

Laten we samen de verhalen achter de beelden ontdekken en vastleggen. Ik ben er klaar voor, ben jij dat ook?

Ik help je graag om beelden te creëren die een verhaal vertellen. Of het nu gaat om het vastleggen van een nieuwsgebeurtenis of een reportage van een bedrijf, ik heb de ervaring en de vaardigheden om de beelden vast te leggen die jouw verhaal vertellen.

Naam(Vereist)

* zijn verplichte velden

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Scroll naar boven